logga

Om oss

New Dent AB bildades 1 juli 1987 av tandteknikerna Kenneth Falk och Tomas Niemi. Vår inriktning är att vara ett fullservicelaboratorium med bred modern tandteknik i alla dess former.

Under senare år har vi investerat och utvecklat New Dent AB till ett toppmodernt tandtekniskt laboratorium. Vår maskinpark består av det senaste i utvecklingen med inriktning på estetisk tandvård.

Här på New Dent AB är vi alla välutbildade tandtekniker med mångårig erfarenhet. Flera av oss är också specialistutbildade inom olika områden såsom implantat framställning, kombinationsprotetik, konus, porslinsteknik med egen Cad Cam tillverkning av kronor-broar i en Sirona In Lab Scanner

Från och med februari 2012 tillverkar vi Lava kronor. Med samarbete från 3M Svenska AB har vi Lava Design License och kan samarbeta med tandläkare som har Oral Scanning utrustning installerat på sin klinik.

En full utrustad titan avdelning med egen laser och gjutapparat gör oss breda i all implantat framställning Av Nobel Biocare är vi ett licensierat Procera Nätverks Lab.

I övrigt har vi stora krav vad gäller framställning av tandtekniska produkter i kvalitet, passform och estetik.

Välkomna som kund till New Dent AB

New Dent AB   |   Box 4294   |    102 66 Stockholm   |   Tel 08-6409095   |   info@newdent.se